Pat cu spaţiu de depozitare

Patul cu spaţiu de depozitare sub somieră rezolvă o problemă de spaţiu care există in toate apartamentele de bloc. Spaţiul este abundent si uşor accesibil datorită pistoanelor elastice care ridica somiera şi salteaua fără efort. Spaţiul de depozitare de sub pat este de aproape 1 metru cub adică echivalentul unui dulap cu lătimea de 1 metru si inălţimea de 2 metri.

Husele sunt detaşabile si se pot spăla manual sau la maşina. Pernele deasemenea au huse detaşabile. Este foarte avantajos pentru ca accesul la acest spaţiu se face fără a avea nevoie de spaţiu suplimentar ca în cazul paturilor cu sertare laterale.
Se livrează demontat iar montajul durează maxim 45 minute chiar si pentru cei fără experienţă. Având în vedere că există multiple variantele de saltele, nu am inclus în preţ şi o saltea anume. Dimensiunile recomandate pentru saltea sunt 1,60 x 1,95 sau 1,60 x 2,00m.
Dimensiunile exterioare ale patului sunt:

1,65 m Lăţime
2,00 m Lungime
0,33 m Inălţime (fără saltea)

3 thoughts on “Pat cu spaţiu de depozitare”

 1. Dragut patul, imi aduce aminte ca o perioada mi-am culcat copilul intr-un sertar de pat.
  Pana a crescut mai marisor si am folosit un patut de copii.
  Ideea depozitarii unor lucruri in interiorul patului este buna mai ales atunci cand spatiul dormitorului
  este mai mic.

 2. Concursul despre Patul cu spatiu de depozitare „Monza” s-a incheiat.Va multumim ca ati avut amabilitatea de a participa si exprima o opinie. Pentru cumparaturile viitoare de la noi vei avea o reducere de 100 de RON daca valoarea comenzii va fi peste 800 Ron sau 10 % daca valoarea va fi sub aceasta suma.
  Castigatoarea concursului este Maria Moldovan.
  Magazinul se va deschide oficial la 1 septembrie. Daca vrei sa fii la curent cu noutatile si sa participi si la viitoarele concursuri, aboneaza-te la newsletter.

 3. Un pat asemănător m-a găzduit toată copilăria mea. Era adus de tata din Germania acum 15 ani. Era super tare și mi se părea foarte foarte mare. Am o poză când mă plimbam cu trotineta
  în pat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.